Grafkom bjuder på videofrukost

Lär dig mer om hur du kommunicerar med rörlig bild i Stockholm den 5 mars

Storytelling med video är ett kraftfullt sätt att nå ut och få resultat. Det är inte utan anledning som video ökar i popularitet och betydelse, både i alla typer av digitala medier och i kommunikation företag till företag. Alla branscher kan dra nytta av detta, men särskilt i den grafiska branschen finns det en stor potential i att visa upp vad man kan åstadkomma med hjälp av det tryckta mediet! Grafiska kommunikationsföretag som vill nå fram i mediebruset har mycket att vinna på att visa upp och berätta sin verksamhet, goda exempel och framgångsrika lösningar med hjälp av rörligt media – video!

För att fördjupa sig i möjligheterna med rörlig bild bjuder Grafkom in till frukostseminarium om hur man gör, vad som fungerar och med erfarenheter från över 500 producerade filmer för och med den grafiska branschen med Inkish. Detta frukostmöte är för alla i grafiska branschen som jobbar med och är inblandade i företagets marknadsföring/försäljning och är intresserade av att bättre och effektivare synas i mediebruset.

Anders Medbos uppskattade trendspaning

Förutom fördjupningen i rörlig bild passar Anders Medbo även på att köra sin populära bransch- och trendspaning under morgonen.

Datum: 5:e Mars 2020
Tid: 09.00 – 11.00
Plats: Centrala Stockholm (exakt plats meddelas senare)

Talare: Morten Reitoft (Inkish.tv) Anders Medbo (Branschspaning)

Eventet är kostnadsfritt för medlemmar i GrafKom och Grafiska Företagen. Kaffe/Thé och smörgås ingår. Icke-medlemmar betalar 350:- och kan swischas på plats alternativt faktura! En avgift på 250:- utgår om man anmäler sig utan att dyka upp

Anmäl sker till ulf@grafkom.se