Nize Equipment om Grafkom Market: “Vi når ut till nya, potentiella köpare”

I sommaras lanserade vi Grafkom Market – en helt ny marknadsplats för köp och sälj av grafisk utrustning. På kort tid har Grafkom Market bidragit till att flera maskiner och annan utrustning har fått nya ägare.

Som medlem i Grafkom kan du lägga in de första annonserna gratis genom att använda koden GRAFKOM. 

– Vi når ut till stora delar av branschen i Norden och Baltikum. Dels genom våra egna nyhetsbrev, på svenska, engelska och norska men också genom samarbetet med Branschkoll i Sverige, säger Magnus Thorkildsen på Grafkom.

Nize Equipment: “Vi når ut till nya, potentiella köpare”

Lars Bomgren på Nize Equipment var tidigt ute och har använt Grafkom Market för att marknadsföra begagnade swissQ-maskiner.

– Vad som är mycket positivt är att det verkar som sidan är spridd vida omkring. För oss så är det ganska bra då vi når ut till potentiella köpare, vilka vi aldrig har pratat med tidigare. Vi har fått förfrågningar från kunder vi aldrig har haft någon dialog med tidigare, säger Lars Bomgren.