Nya digitala tjänster & kommande event

De senaste åren har vi, som ni vet, arrangerat två stora event – Print Next och Workflow Summit. En samlingplats där branschen har träffats och med glädje delat med sig av sin kunskap i den grafiska branschen.

Vi tycker det är väldigt trist att vi i år inte haft den möjligheten att fullfölja våra event pga de rådande omständigheterna. Så fort den här pandemin lugnat ner sig så utgår vi självklart ifrån att kunna anordna event igen och vi kollar även på möjligheter till digitala event.

Tills dess och även framöver arbetar vi på nya digitala tjänster, bland annat vår nyligen lanserade tjänst Grafkom Market samt ännu fler nyheter och statistik.

En fråga som är i ständig utveckling för branschen är klimatfrågan. Just nu arbetar vi med att ta fram en ny tjänst för koldioxidkompensation för grafiska företag. Tjänsten kommer lanseras under det första kvartalet 2021.

Har du själv några ideer eller tips på vad du vill se mer av? Berätta gärna!