Grafkom möter Patrik Sjölin på Addbrand: “Samarbete i branschen är en framgångsfaktor”

I en serie intervjuer fram över möter Grafkom personer i branschen som delar med sig av sina idéer och funderingar. I det andra mötet är Patrik Sjölin från Addbrand vår gäst.

Patrik Sjölin är vd och 25-procentig ägare i Addbrand som jobbar med att ”addera varumärken på produkter”. Idag har man verksamhet i Sverige, Norge och Danmark och omsätter runt 250 miljoner kronor totalt.

Patrik berättar bland annat att de stora skillnaderna mellan de Nordiska länderna är de regler som finns för företagandet – men att den grafiska branschen fungerar väldigt likt mellan länderna. När det gäller Finland så säljer man idag från Sverige men Patrik säger att ”vi tittar och håller öronen öppna” efter bolag att förvärva.

Lyssna mer på Patrik och hans tankar om framtiden och företagandet i grafisk bransch.

Han intervjuas här av Ulf Sunnberg.

Se filmen nedan eller på youtube.