Print Next 22: Anmälan har öppnat + 3 talare klara

Äntligen kan kan du anmäla dig till Print Next den 24 november 2022.

Vi är glada att kunna presentera 3 talare:

  • Claes Magnusson från Malmö Yrkeshögskola.  Mångårig entreprenör och visionär med båda fötterna  i framtiden men med en tå kvar i den grafiska branschen. Claes har en unik inblick i hur digitaliseringen påverkar den grafiska branschen och det kommer han att dela med sig av på Print Next.
  • Stefan Blomqvist, VD och grundare, 21grams kommer att ge dig en inblick i hur det fysiska mediet utvecklas under 2022 och de kommande åren. I slutet av november har man precis fått alla svar från undersökningen Kanalvalet där man har frågat svenska konsumenter om sina preferenser kring kommunikation och reklam. Lyssna på Stefan om du vill ha underlag för dina framtida satsningar.
  • Kerstin Hallsten är Chefekonom på Skogsindustrierna.  Få personer har så god inblick i vad som händer i den svenska skogen ur ett ekonomiskt perspektiv. Vad påverkar priset på den råvara som är så viktig för branschen är en av de saker som du kommer lära dig mer om.

Ytterligare ett tiotal experter och inspiratörer kommer att lägga till under sommaren. Så säkra din plats redan idag – för Print Next den 24 november kommer att vara fullspäckat med information om framtiden och massor av branschkollegor att både ha trevligt tillsammans med och kanske sy ihop ditt nästa projekt med.

Läs mer om Print Next 22 och anmäl dig här.

Partners

Om du vill hjälpa oss och branschen att göra Print Next ännu bättre får du gärna bli “Event Partner”. Då får du synas i vår marknadsföring och vara på plats i utställningen. Två företag är redan med – Lasertryck och 21grams – och de kommer att jobba lite extra för att Print Next ska bli en dag där branschen kan utvecklas framåt.

Vill du veta mer om partnerskap så kontakta magnus@grafkom.se.